Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

Her udbydes virksomheder til salg. Endvidere arbejder vi også med sager indenfor Entreprise, Råstofudvinding (grus) og Jord- og anlægsentreprenør. Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104 herom.

Spåntagende maskinfabrik i Syddanmark med et godt velindarbejdet navn sælges. Virksomheden, der er veldrevet, er ideel til branchemand eller anden virksomhed!

Virksomheden er en mindre ordreproducerende underleverandør af hovedsagelig drejede og fræsede emner. Der er mindre nicher med specialprodukt, som kan dyrkes og udvikles. Det største vækstpotentiale ligger indenfor virksomhedens kerneområder med spåntagende produktion af emner til industriel produktion, hvor der er et yderligere vækstpotentiale. Virksomheden er kendetegnet ved:
-    Solide og faste kunder
-    Stabil og profitabel drift
-    God maskinpark og egen velindrettet ejendom med god beliggenhed
-    Engageret og fyldestgørende overdragelse kan forventes

Medarbejderne er dygtige, selvstændige og med solid erfaring indenfor spåntagende produktion. Produktionsapparat og driftsmidler er velvedligeholdt og virksomheden er er beliggende i egne velindrettede lokaler, som medfølger ved salg. Indenfor sit område er virksomhed og medarbejdere yderst kvalificerede med kvalitetsydelser til tiden.

Potentiel køberprofil:

Virksomheden er ideel for en person eller virksomhed med branche- og driftsmæssige erfaring indenfor underleverance til industrien – gerne spåntagende eller beslægtet. Som køber må du forvente at skulle forestå daglig ledelse og være med til at tegne virksomheden udadtil. En køber med gode ledelses-, administrations- og kundekompetencer, vil have rigtig gode muligheder for at videreudvikle virksomheden.

Selskabet sælges som selskabssalg, hvor også ejendom separat indgår i handlen. Køber må forvente at stille kontant købesum og indtræde i selskabets driftsfinansiering.

Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere information.

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så kontakt Mikael Tipsmark på 6171 3104 eller Mogens Bjerre på 22 12 92 00 for en personlig samtale om hvad du søger.