Cookie test

Højt specialiseret leverandør og samarbejdspartner til krævende industrikunder.

Virksomheden er kendetegnet ved at være i absolut masterclass indenfor krævende svejseopgaver og leverance af specialiserede løsninger til nationale og internationale kunder indenfor industri, maritim sektor, vind og byggeindustri.

- Specialiseret og særdeles kompetent organisation
- Masterclass indenfor leverance af løsninger i aluminium og rustfri
- Stor fast ordrebeholdning, god pipeline og engageret i nye projekter
- Velinvesteret og med en god nyere maskinpark
- Skalerbar til omsætningsvækst på +30 % uden investering

Medarbejderne er dygtige og selvstændige med høj faglighed og up to date kompetence.

Organisationen er yderst kompetent og har en rigtig god produktions- og kvalitetsledelse.

Virksomheden er certificeret indenfor kvalitet og produktion, ligesom der er en høj grad af dokumentation, sporbarhed og løbende kvalitetssikring.

Kundekredsen består overvejende af faste danske og til dels udenlandske kunder. Der arbejdes struktureret med kunde- og markedsbearbejdning, hvilket udmønter sig en meget høj ordrebeholdning.

Netop virksomhedens styrker indenfor aluminium & rustfri, skalerbarhed & yderligere kapacitet, samt dens markedsposition gør, at der er et betydeligt vækstpotentiale for den rette køber.

Potentiel køberprofil:

Virksomheden har et rigtig godt potentiale for købere (industriel eller ny ejerleder) med ledelses- og forretningsmæssig baggrund, samt brancheerfaring fra produktion, industri etc. En oplagt køber kan være en fagperson, institutionel investor eller meget relevant en kombination heraf.

Virksomheden sælges som selskabssalg.

Køber må forvente at varetage CEO opgaven kombineret med den overordnede salgs- og markedsbearbejdning. Sælger er indstillet på, efter nærmer aftale, at forblive i en operationel rolle i en periode.

Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104 for nærmere præsentation af virksomheden. NYCO sagsnr. 90131.