Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

Her udbydes virksomheder til salg. Endvidere arbejder vi også med sager indenfor Entreprise, Råstofudvinding (grus) og Jord- og anlægsentreprenør. Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104 herom.

Sag: 80913 B

SPÆRRET GRUNDET KØBERS EKSKLUSIVITET

 

 

 

 

 

Flytbar industriproduktion med eget brand sælges.

Søger du en virksomhed med egne industrielle produkter, salg og eksport og yderligere perspektiv og vækstmuligheder, og har du erfaring med salg og eksport af industrielle produkter BtB, så er her en unik mulighed for at købe en god virksomhed.

Der er allerede et godt mangeårigt salg til danske og udenlandske kunder samt yderligere vækstmuligheder for en dygtig forretningsmand eller virksomhed.

Virksomheden, der er velindtjenende, har egne industriprodukter, som afsættes i Danmark og på eksportmarkeder til en bred vifte af brancher indenfor industriel produktion, energi, forbrænding, fødevarer, foder, medico etc. Geografi er ikke afgørende og virksomheden er flytbar ligesom et produktionspartnerskab kan etableres med sælger.  


Har du produktion selv, så fordres der primært spåntagende arbejde samt smede og montagearbejde på dit værksted. Der foreligger god dokumentation og produktionsgrundlag for produkterne. 
Virksomheden indgår i dag i sælgers almindelige underleverandørvirksomhed men har sit eget brand (navn) og fremstår overfor kunderne med sin egen profil. Markedsføring er selvstændig med egen hjemmeside, messedeltagelse og salg.


Sælger er til rådighed med grundig overdragelse, træning og efterfølgende ad hoc bistand. Sælger, der er engageret i anden ikke konkurrerende virksomhed, sælger virksomheden for at reducere sit kunde- og ledelsesmæssige engagement.

Potentiel køberprofil:

En ideel køber er en person eller virksomhed, som foruden økonomiske resurser, har erfaring med industrielt salg og eksport BtB. Foruden produktion, så er der særligt behov for at betjene og servicere kunderne professionelt.

Har du ikke egenproduktionskapacitet, så er et produktionspartnerskab med sælgers underleverandørvirksomhed en oplagt mulighed. Sælger har solid erfaring som produktions- og servicepartner.

Ved køb skal der stilles kontant købesum for virksomhed inkl. lager.

Når du skal vide mere, så kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104 for møde og gennemgang af prospekt.


Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104 for møde og gennemgang af prospekt.

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så kontakt Mikael Tipsmark på 6171 3104 eller Mogens Bjerre på 22 12 92 00 for en personlig samtale om hvad du søger.