Cookie test

Dygtig service- og montagevirksomhed

Velindtjenende og moderne industri- og maskinservicevirksomhed med leverance af især svejseopgaver, ombygning og reparation, montage og service sælges. Virksomheden, der er beliggende centralt i Jylland, har stor fokus på kvalitetsløsninger og service til produktionsvirksomheder i Danmark.

Stort antal kunder og rammeaftaler med de største kunder samt god branchespredning. Ud over service, montage og reparation, så leveres der også egne løsninger, produkter og reserve- og sliddele.

Medarbejderne arbejder hovedsagelig hos kunderne med montage, service og reparation. Der er en stab af erfarne og dygtige faglærte montører. Foruden montører er der faste formænd, som varetager lokal ledelse på de enkelte opgaver. Medarbejderne har fornødne kurser og certifikater indenfor branchen.

Kundekredsen består overvejende af faste danske og til dels udenlandske produktions- og procesvirksomheder, fødevare- og medicinalindustri og energi. Der er i vid udstrækning et fast og flerårigt samarbejde samt for flere kunders vedkommende rammeaftaler.

Potentiel køberprofil:

Køber bør besidde branche- og driftsmæssige erfaring samt have kompetencer ledelse og salg. Selskabet byder på rigtig gode muligheder for en ny ejerleder men har også betydelige synergier for en anden produktionsvirksomhed med kapacitet på klejnsmedearbejde og projektering. En ny ejer må forvente at indtræde i ledelsen og samtidigt have et organisations-, markeds- og kundefokus. Virksomhedens sælges som selskabssalg med kontantpris for kapitalandelene og købers indtræden i selskabets anlægs- og driftsfinansiering.

Salget sker som led i en plan om generationsskifte for rettidigt at sikre virksomheden en ny ejer, som kan videreudvikle selskabet.

Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104 for nærmere præsentation af virksomheden. NYCO sagsnr. 80704