Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

Her på siden udbydes virksomheder til salg i åbent udbud for interesserede køber. 

SPÆRRET GRUNDET KØBERS EKSKLUSIVITET -  Vækstpotentielt plejeprodukt med EU-patent sælges.

Produktet, der er gennemprøvet og produktionsoptimeret, er på markedet og sælges i mindre styktal. Der er en god fortjeneste på produktet og stort potentiale for en branchekyndig køber.


Der foreligger et gennemført dokumentations- og produktionsmateriale, samt et solidt produktionsgrundlag.  Produktet har ud over demo- og markedsføringsmateriale eget brand og hjemmeside, så det fremstår som en selvstændig virksomhed.   


En branchekyndig køber vil umiddelbart kunne overtage produktion, salg og distribution af produktet, og drage fordel af synergierne ved et nyt velintjenende produkt i porteføljen. Sælger, der er en teknisk industrivirksomhed, er behjælpelig med overdragelse, og opstart og tekniske spørgsmål m.v.


Køber kan profitere af en nem overtagelse af produktion, salg, eksport og distribution af produktet grundet den høje grad af dokumentation, selvstændigt brand og positionering. Opstartsomkostningerne vil være lave og et samlet investeringsbehov inkl. køb vil være på få mio. kr. afhængigt af købers eget set up.


Potentiel køberprofil:

Branchevirksomhed eller person/investor indenfor pleje- og hjælpemiddelsektoren med kompetence og resurser til at markedsføre, sælge, eksportere og distribuere produktet.

Køber må forvente at stille kontant købesum for produktrettigheder, patenter, modeludstyr samt kurant varelager.  

Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere information.

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så kontakt Mikael Tipsmark på 6171 3104 eller Mogens Bjerre på 22 12 92 00 for en personlig samtale om hvad du søger.