Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

Her på siden udbydes virksomheder til salg i åbent udbud for interesserede køber. Ud over annoncerede virksomheder, så arbejder vi også med sager indenfor Entreprise, Råstofudvinding (grus) og Jord- og anlægsentreprenør. Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104 herom.

Flytbar industriproduktion med eget brand sælges.

Et velindført og velindtjenende industriprodukt med salg til maskinbyggere, mellemhandel og større slutkunder. Produktet anvendes i en større sammenhæng hos en lang række industrier, procesvirksomheder og ved transport.

Der fordres primært spåntagende maskiner (dreje og fræse) og i mindre grad smedearbejde (svejs) samt naturligvis slutmontage og kvalitetskontrol af produktionen. Produkterne er veldokumenterede med tegninger, styklister etc.

Produktet har sit eget brand med dertilhørende hjemmesider, så salget kan umiddelbart flyttes til en ny ejer. Der er en god indtjening på produktet, som sælges på hjemmemarkedet og mindre grad på eksport.

Markedsføringsmæssigt, er der ud over hjemmesider også deltagelse på messer og udstillinger.

En køber med egen maskinfabrik og montage vil kunne drage fordel af egenproduktion. 

På kort sigt kan produktet fortsat produceres hos sælger, der i øvrigt er behjælpelig med overdragelse og om nødvendigt at anvise produktionspartner etc.


Potentiel køberprofil:

En jernindustriel virksomhed, underleverandør eller lignende er en oplagt køber, ligesom en handelsvirksomhed indenfor branchen også kan være en købermulighed.

Foruden økonomi til at køb, bør en køber ud over produktion, besidde resurser og kompetencer til at håndtere forespørgsler og betjene kunder.

Køber må forvente at stille kontant købesum for produkt, dokumentationsmateriale, hjemmesider, modeludstyr samt kurant varelager.  

Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere information.

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så kontakt Mikael Tipsmark på 6171 3104 eller Mogens Bjerre på 22 12 92 00 for en personlig samtale om hvad du søger.