Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

Her udbydes virksomheder til salg. Endvidere arbejder vi også med sager indenfor Entreprise, Råstofudvinding (grus) og Jord- og anlægsentreprenør. Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104 herom.

Sag: 90815

Egenproducerede logistikløsninger med eksport

Her er muligheden for at købe en produktionsvirksomhed med egne produkter og stort yderligere potentiale på såvel det nationale marked som eksport. Virksomheden, der er beliggende centralt på Sjælland, er en moderne produktions- og smedevirksomhed, grundlagt i 1973.

Virksomheden leverer skræddersyede løsninger i høj kvalitet og samarbejder gerne med sine kunder omkring tilpasning ved særlige behov. Der leveres materiel til lagerhåndtering, intern transport, udendørs transport og også til brug på offentlige arealer.

Brugerne er alle, der har et lager- og/eller logistik behov internt. Kunderne er industrielle slutkunder og mellemhandel med stor kundespredning på brancher og enkeltkunder. Cirka halvdelen af omsætningen er eksport. På markederne sker en del af salget direkte på dansk, engelsk eller tysk via selskabets hjemmeside, Facebook og Instagram. Desuden har virksomheden en række forhandlere, som enten køber virksomhedens brand eller til videresalg i eget navn. Salget til industrielle kunder i Danmark og eksport er primært direkte salg. Kunderne findes blandt en bred vifte af kunder indenfor produktionsvirksomheder, logistik & lager, sygehuse, lufthavne, havne og boligforeninger.

Medarbejderstaben, bestående af ca. 6-7 kvalificerede medarbejdere samt 2 ejere, er erfarne og med høje faglige kvalifikationer. Levering til tiden, kvalitetskontrol og dokumentation vægtes højt og er en del af virksomhedens DNA. Foruden udvikling og produktion af nye maskiner, har virksomheden en serviceforretning med reparation og service af eget og andres materiel.

Virksomhedens særlige force i forhold til konkurrenter er, at de kan lave skræddersyede løsninger, så kunderne kan få løsninger leveret efter ønskede mål og særlige behov.

Virksomheden befinder sig i lejede lokaler på ca. 950 m2 samt egen udvendig parkering m.v. på ca. 150 m2. Lejemålet har virksomheden haft siden 1985 og har en gensidig 12 måneders opsigelse fra lejer og udlejer. Der er i de eksisterende lokaler plads til at udvide produktionen

Potentiel køberprofil:

For en beslægtet virksomhed (industriel køber) vil der være en oplagt mulighed for at udvide kundekreds og produkt- og ydelsesprogram samt at få synergier til egne ydelser indenfor branchen. Køber kan være virksomhed der producerer komplementerende produkter til samme målgruppe.

En ideel ny ejerleder bør besidde branche- og driftsmæssige erfaring samt have kompetencer indenfor ledelse og salg. Selskabet byder på rigtigt gode muligheder for en ny ejer, der vil få mulighederne at udvikle organisation og drift samt at styrke markedsindsatsen med henblik på yderligere vækst.

Sælger er efter overdragelse/closing indstillet på at fortsætte i drift og produktion som fastansat i en nærmere aftalt periode på indtil 6 måneder.

Selskabet sælges som selskabssalg og køber må ud over købesum forvente at forestå driftslikviditet.  

NYCO sagsnr. 90815

Kontakt Mikael Tipsmark på 6171 3104 eller Mogens Bjerre på 2212 9200 for møde og gennemgang af prospekt.

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så kontakt Mikael Tipsmark på 6171 3104 eller Mogens Bjerre på 22 12 92 00 for en personlig samtale om hvad du søger.