Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

Her udbydes virksomheder til salg. Endvidere arbejder vi også med sager indenfor Entreprise, Råstofudvinding (grus) og Jord- og anlægsentreprenør. Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104 herom.

Sag: 80831

SPÆRRET GRUNDET KØBERS EKSKLUSIVITET

 

 

 

 

Medejer og direktør til jernindustriel produktion på Sydsjælland

Er du på udkig efter ejerskab eller medejerskab i en velindtjenende og perspektivrig produktionsvirksomhed med hovedsagelig egne produkter og løsninger, så er her en unik mulighed.
Virksomheden er en smede- og maskinvirksomhed med leverance af produkter, løsninger, reparation og service til hovedsagelig den maritime branche. Der er tale om en nichevirksomhed med en stærk position, unikke erfaringer og særlig kompetencer indenfor branchen. Den er beliggende i Region Sjælland med god logistik for sine kunder.

Kunderne er faste, mangeårige og findes især indenfor den maritime sektor. Dog kan virksomhedens kompetencer indenfor udfærdigelser af løsninger og udstyr til ”heavy duty” brug skaleres til andre forretningsområder. Der arbejdes aktivt med nye kunder, bl.a. på eksport, så der er yderligere potentiale for vækst.

Produktionen tager udgangspunkt i tungt klejnsmedearbejde suppleret med spåntagende produktion. Der arbejdes hovedsageligt produkter og udstyr til krævende brug, så det er svejse- og konstruktionsopgaver i kraftige dimensioner. Der er en god kapacitetsudnyttelse og virksomheden er kendetegnet ved en høj produktivitet og rigtig god indtjening.

Sælger har god erfaring og kompetence indenfor branchen, og er indstillet på en grundig overdragelse samt også at fortsætte i virksomheden efter salget.  Dermed kan virksomheden overtages, samtidig med kompetencer fastholdes og overdrages.  '

Aktuelt er der en forretningsmand og investor, som søger en driftsleder og direktør til medejerskab. Investors rolle vil være overordnet ledelsesmæssigt og strategisk. Perspektiverne for den rette person er rigtig gode og NYCO facilitere møder mellem relevante medejere og investor.

Sælger ønsker at sælge som led i en langsigtet plan om generationsskifte samt at tilføre en ledelse der kan videreudvikle og vækste selskabet.

Potentiel køberprofil:

Der foretrækkes en person eller virksomhed med baggrund indenfor metalindustri, som kan varetage daglig drift og ledelse. En person med erfaring fra en mindre virksomhed eller forretningsenhed indenfor jernindustriel projekt- og løsningsleverance er helt ideelt.

For sælger er salg til de rette købere vigtigt og der lægges vægt på en god overdragelse og videre drift. 

Selskabet sælges som selskabssalg og en medejer må forvente at indgå i ejerskab sammen med investor. Alternativt kan en køber helt selv stå for køb, finansiering og drift skulle dette være ønsket.  

NYCO sagsnr. 80831

Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104 for møde og gennemgang af prospekt.

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så kontakt Mikael Tipsmark på 6171 3104 eller Mogens Bjerre på 22 12 92 00 for en personlig samtale om hvad du søger.