Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

Virksomheder udbudt til salg - har du spørgsmål, så kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104.

Sag: 200508

Velindtjenende murer- og byggeselskab på Sjælland

Virksomheden, der er beliggende centralt på Sjælland, er en er en moderne entreprenør virksomhed med speciale i eksklusive bolig- og butiksbyggerier. Den leverer alt indenfor murerarbejde og jord-, beton- og kloakarbejde i hoved- og fagentrepriser. Kundekredsen er alsidig fra privatkunder til store bygge- og renoveringsprojekter, dog aldrig i offentlige udbudte projekter.

Virksomheden har etableret sig som en fast leverandør af vedligeholdelse og renovering af mange gamle og bevaringsværdige bygninger, hvor der stilles specielle krav til det at håndtere det gamle murerhåndværk.

Et særligt fokusområde er at være fortrukken partner, når kræsne entreprenører vælger deres specialister til udførsel af udvalgte opgaver. Således har man over en årrække specialiseret sig i at lave krævende eksklusive butikker og boligindretninger samt showrooms for prominente virksomheder.

Medarbejderstaben, bestående af ca. 15 kvalificerede medarbejdere har alle de nødvendige høje faglige kvalifikationer og prioriterer kvalitetskontrol højt.
Sælger er efter overdragelse/closing indstillet på at fortsætte i drift og produktion som fastansat i en nærmere aftalt periode til virksomheden er veloverdraget.

Potentiel køberprofil:

For en beslægtet virksomhed (industriel køber) vil der, ud over gode igangværende projekter, dygtige håndværkere og kunderelationer, være en oplagt mulighed for at udvide kundekreds og produkt- og ydelsesprogram samt at få synergi til egne ydelser indenfor branchen.

Der er også gode perspektiver for en virksomhed, som ønsker at etablere sig for alvor på det sjællandske marked, og/eller at få internationale opgaver.

For en ny ejerleder vil mulighederne bl.a. ligge indenfor at udvikle organisation og drift samt at styrke markedsindsatsen med henblik på yderligere vækst. Vækst vil kunne ske med udgangspunkt i de eksisterende kunder, hvortil der bredt er opbygget stærke relationer mange år og man har fravalgt yderligere opgaver.

Virksomheden sælges som selskabssalg til fair pris og vilkår.

Sælger er efter overdragelse/closing indstillet på at fortsætte i drift og produktion som fastansat i en nærmere aftalt periode.

Selskabet sælges som selskabssalg og køber må ud over købesum forvente at forestå driftslikviditet.  

NYCO sagsnr. 200508

Kontakt Mikael Tipsmark på 6171 3104 eller Mogens Bjerre på 2212 9200 for møde og gennemgang af prospekt.

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så kontakt Mikael Tipsmark på 6171 3104 eller Mogens Bjerre på 22 12 92 00 for en personlig samtale om hvad du søger.