Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

Virksomheder udbudt til salg - har du spørgsmål, så kontakt os på +45 7311 1212

Sag: 200508

Attraktiv byggevirksomhed til en dygtig Leder!

Særdeles velindtjenende og veldrevet murerforretning sælges. Foruden traditionelt murer- og byggearbejde, har virksomheden også betydelig erfaring med krævende flise- og marmorarbejde.

Her er der en attraktiv mulighed for at etablere sig indenfor murer- og flisearbejde centralt på Sjælland og i Storkøbenhavn. Virksomheden, der er velindtjenende, udbydes til fair pris og på attraktive vilkår. Der er en god selvkørende organisation, en solid kundekreds og stor ordrebeholdning.

Der arbejdes for BtB kunder overalt i Danmark, især på Sjælland og i Storkøbenhavn, og lidt i udland. Opgaverne kommer fra en fast kreds af kunder og samarbejdspartnere, som fordrer godt håndværk, kompetence og dygtighed indenfor krævende murer og flisearbejde. Ordrerne, hvoraf +80% er mureropgaver, vindes i lukkede budrunder og der bydes ikke i offentlig licitation. Virksomheden kan fremvise flotte referencer fra eksklusivt erhvervs- og boligbyggeri. Virksomheden bliver valgt til at udføre renovering af stor industrifamiliers private boliger, når disse skal have et eksklusivt løft.

Medarbejderstaben består af ca. 14 – 17 erfarne, selvstændige og dygtige medarbejdere, hvor der indgår leder (konduktør) og formænd. Virksomheden er velorganiseret og ejer har de senere år sikret, at drift og daglig ledelse er godt uddelegeret.

Sælger er efter salg og closing til rådighed for ny ejer med overdragelse og praktisk assistance efter behov.

Potentiel køberprofil:

Denne virksomhed henvender sig især til den nye ejerleder, som ønsker en flyvende start med egen virksomhed på Sjælland og i Storkøbenhavn.

Eller den etablerede virksomhed, som mangler kompetente ansatte, der har bevist de kan arbejde selvstændigt i teams.

Baggrund indenfor murer- og byggebranchen er ikke et must, vigtigere er det at være en dygtig leder og forretningsmand med ideer og vision for at drive og videreudvikle virksomheden.
Virksomheden sælges på attraktive vilkår og til fair pris. Vi er evt. behjælpelige med finansiel vejledning i forbindelse med køb.

NYCO sagsnr. 200508

Kontakt Mikael Tipsmark eller Mogens Bjerre på 7311 1212 for møde og gennemgang af prospekt.

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så os på +45 7311 1212