Cookie test

smv PRO

Hvad er smv PRO?

Smv PRO er et projekt, som drives af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og landets seks Erhvervshuse.

Projektet går i sin helhed ud på at hjælpe ejerledere med et generations-/ ejerskifte. Smv PRO har en række udvalgte rådgivere, som har vundet en prækvalificering og derfor kan tilbyde pakkeløsninger, som skal sikre, at ejerlederen får en nem tilgang til prækvalificering af ydelser som; sparring og rådgivning om ejer- og generationsskifte.

NYCO har vundet en prækvalifikation, hos fire af landets erhvervshuse - region Syddanmark, Sjælland, Fyn og Hovedstaden. I anledning af prækvalificeringen kan vi afgive tilbud på ejerskiftepakker.

NYCO har i henhold til smv PROs kriterier, udarbejdet to pakkeløsninger så vi på bedste vis kan rådgive og hjælpe ejerlederen mest optimalt gennem ejerskifteprocessen

 

Krav for deltagelse:

  • Virksomheden skal være en smv
  • Virksomheden skal have et dansk CVR-nummer
  • Virksomheden skal have eksisteret i minimum 3 år eller flere
  • Virksomheden har 3-50 ansatte i årsværk
  • Virksomheden skal være danskejet og ejerledet - Ejerlederen skal være beslutningstager pog indgå i ledelsen af virksomheden
  • Ikke er primære erhverv (landbrug, fiskeri etc.), NACE-kode 010000 til 099999

 

Pris for deltagelse:

Projektet er finansieret dels af EU’s socialfond og Erhvervsstyrelsen. Din virksomhed kan derfor modtage tilskud på 50%, til rådgivning om din virksomheds ejerskifte.

Du kan vælge en eller begge rådgiverpakker, og skal derfor tage stilling til om hvor mange pakkeløsninger du ønsker, og i så fald om du ønsker rådgiverpakke 1 – Ledelse af et ejerskifte, og/ eller rådgiverpakke 2 – Økonomien i et ejerskifte.

Hver pakkeløsning vil have en økonomisk ramme på 50.000 KR ekskl. moms, der er samtidig et deltagergebyr på 5% af rådgiverkøbet.

Selve gennemførelsen af ejerskifte, implementering samt eksekvering – herunder udførelse af kontrakter, forhandlinger med købere, omfattes ikke af de tilbudte pakkeløsninger. Dog kan det tilkøbes efter aftale med NYCO.