Cookie test

Samarbejdspartnere

Dem vi samarbejder med:

NYCO samarbejder med banker, finansierings-og realkreditinstitutter omkring finansiering ved ejerskifte og også omkring den optimale finansielle struktur ved salgsmodning. Vi har et stort netværk blandt de mindre såvel som store finansielle aktører.

Ved finansiering af ejerskifter er Vækstfonden ofte en part i finansieringen og NYCO har en lang tradition for at samarbejde med Vækstfonden. Vi tager gerne en tidlig kontakt, for netop i samarbejde med bank og Vækstfonden at afstemme en optimal finansiel struktur.

Private investorer, Business Angles, fonde og investeringsselskaber er i stigende grad involveret i ejerskifter i SMV-segmentet. Vi har et stort netværk blandt forskellige investorer og solid erfaring med netop samarbejdet med dem omkring investering og deltagelse i ejerskifter.

For NYCO er samarbejde med såvel lokal erhvervsservice som de regionale erhvervshuse helt naturligt. Den offentlige erhvervsservice er vigtig for mange virksomheder i SMV-segmentet, og vi støtter aktivt op om det vigtige arbejde, de udfører. NYCO har vundet en prækvalificering, og samarbejder med erhvervshusene Fyn, Sjælland, Hovedstaden og Sydjylland om, at kunne udbyde hjælpepakker.

Branche- og interesseorganisationer hører med blandt de samarbejdspartnere, som NYCO naturligt servicerer. Vi hjælper med foredrag og oplysning samt med råd og sparring.

Foruden de offentlige og organisatoriske tilbud er der ofte behov for private specialister og rådgivere til at løse særlige opgaver. NYCO har et stort netværk af rådgivere til næsten enhver opgave. Der er tale om meget erfarne og professionelle specialister, som over år har bevist sig indenfor deres felt. Vi henviser gerne til en dygtig rådgiver, som vi kan stå inde for fagligt og professionelt.

Et eksempel på en betroet rådgiver er Kenneth Agner fra Change Impact. Kenneth arbejder som forretningsudvikler med bl.a. krisestyring og turn around. Vi har over adskillige år set Kenneth løse komplekse opgaver i forskelligartede virksomheder. Når vi henviser til en specialist, så er det kompetente og erfarne folk som Kenneth.

       

Kenneth Agner | Change Impact | Store Torv 10, 8000 Århus C. | 4090 2718

Ønker du yderligere information, så kontakt Mikael Tipsmark på 6171 3104 eller Mogens Bjerre på 2212 9200.