Cookie test

Sag: 210512

 

Generationsskifte Korup Dækservice ApS

Drømmer du om at få foden under eget bord i en meget stabil og velindtjenende virksomhed, så er et generationsskifte i Korup Dækservice ApS en oplagt mulighed.

Ejer Allan Kristensen, ønsker at generationsskifte sin virksomhed og er åben overfor både en direkte salg eller gerne et glidende generationsskifte. For en person eller virksomhed med lyst og evne til at drive et professionelt dækcenter i Odense er chancen for at få en flyvende start i en yderst veldrevet virksomhed til stede.

En dygtig og ambitiøs person kan i et glidende generationsskifte overtage virksomheden over en årrække. Dette set up har ikke samme krav til startkapital, som ved et direkte køb. Endvidere er NYCO behjælpelig med hvad der kræves og hvordan en finansieringsmodel kan se ud.

Der fordres ikke en særlig uddannelsesmæssig baggrund, og en dygtig praktiker med ledelseserfaring vil have gode muligheder. Af praktisk baggrund kan nævnes erfaring fra auto, lastbil, truck- og entreprenørservice, landbrug, byggeri, handel og service etc. Vigtigst er lyst og evne til at have en alsidig dagligdag, hvor der både er opgaver på værkstedet, kontoret og med kunder.

Allan Kristensen er indstillet på at medvirke ved generationsskiftet i en nærmere fastlagt periode/årrække.

Korup Dækservice sælger især Premium dæk til erhverv og private, hvor fordelingen mellem privat- og erhvervskunder er stort set lige. Endvidere er der stor kapacitet til oplagring af vinter/sommerhjul for kunderne. Der er en stor stabil kundemasse med god kunde- og branchespredning.

Foruden et velbeliggende dækcenter rådes der over veludstyrede servicebiler til hhv. betjening af person- og erhvervsbiler samt landbrug og entreprenør. Allan Kristensen har 6-7 dækmontører og en økonomimedarbejder ansat.

Her er der mulighed for at træde ind i en meget stabil og solid forretning, som også rummer mulighed for fremtidig vækst og udvikling.

Efter aftale med sælger, kan NYCO bistå køber med sparring og rådgivning i forhold til finansiering.

Mogens Bjerre, NYCO, giver gerne yderligere information på 7311 1212 eller mobil 22129200. Der foreligger fyldestgørende prospekt og regnskabsmateriale.

Efter indledende møde arrangeres møde med Allan Kristensen samt besøg i virksomheden.

Kontakt Mogens Bjerre på 7311 1212 eller 2212 9200 for nærmere omkring virksomheden og købsproces.