Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

Virksomheder udbudt til salg - har du spørgsmål, så kontakt os på +45 7311 1212

Korup Dækservice ApS udbydes til salg eller generationsskifte.

Korup Dækservice er en nichevirksomhed med en stabil og bred kundekreds og dygtige medarbejdere. Virksomheden udbydes udbydes til salg eller glidende generationsskifte med den rette person.

Korup Dækservice ApS forhandler nogle af branchens bedste produkter samt leveres montage og service på eget veludstyret værksted og i marken fra specialopbyggede servicebiler. Virksomheden har til huse i velindrettede og gode lokaler iKorup ved Odense, centralt beliggende i forhold til sit primære marked.

Markedet er primært regionalt og kunderne findes indenfor erhverv og private, med største andel af erhvervskunder. Der er en rigtig god kunde- og branchespredning på erhvervskunderne og private kunder er kontantkunder. Top 25 erhvervskunder udgør samlet under 30% af virksomhedens samlede omsætning.

Korup Dækservice ApS er kendt for en høj grad af professionalisme, seriøsitet og service. Eksempelvis ydes der 24/7 service, ligesom der er en høj grad af orden og systematik i driften. Medarbejderne er dygtige og ved audits scorers der generelt højt på service og faglighed. Foruden ejer og sælger, er der 5-6 fastansatte inkl. økonomi- og administrationsmedarbejder.

Her er der mulighed for at træde ind i en meget stabil og solid forretning, som også rummer mulighed for vækst og udvikling. Sælger kan efter nærmere aftale fortsætte i virksomheden efter salg og overdragelse.

Køberprofil:

Køber kan være en anden virksomhed med erfaring og kompetence indenfor forhandling, salg og service til erhvervs- og privatkunder kan udvide med yderligere et profitabelt forretningsben og evt. udnytte kunde- og driftssynergier.

Korup Dækservice er oplagt for en dygtig og ambitiøs person med baggrund indenfor service, montage og reparation, som kan indgå i et generationsskifte i en velfungerende og profitabel virksomhed. Der forudsættes ikke særlige uddannelsesmæssig baggrund, og en dygtig praktiker med ledelseserfaring vil have gode muligheder.

Efter aftale med sælger, kan NYCO bistå køber med sparring og rådgivning i forhold til finansiering.

NYCO har tilrettelagt en struktureret proces med en grundig præsentation af virksomheden, møde med sælger og drøftelser, hvor køb, overdragelse og evt. samarbejde med sælger efter overtagelse aftales.

Bemærk, at enhver henvendelse om køb af Korup Dækservice skal ske til Mogens Bjerre, NYCO på 7311 1212 eller 2212 9200.

NYCO sagsnr. 210512

Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104 for nærmere omkring virksomheden og købsproces.

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så os på +45 7311 1212