Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

 

Sag: 230901

Yderst perspektivrig og velindtjenende træindustri udbydes til salg.

Virksomheden, der er beliggende i fine lokaler i Jylland, er en specialiseret leverandør af forskelligartede færdigvarer og delkomponenter i træ.

Kunderne findes indenfor forskellige brancher og der er en lang og velindarbejdet tradition for samarbejde, hvor kvalitet og god leveringsservice er i højsædet.

Medarbejderne har lang anciennitet og højt fagligt niveau, ligesom virksomheden udmærker sig ved gode arbejdsforhold såvel fysisk som psykisk.

Produktionen er velbestykket med bl.a. CNC-maskiner og der er et begrænset investeringsbehov.

Sælger er i denne interessante case indstillet på at indgå i en operationel driftsrolle med f.eks. tilbudskalkulation, indkøb o. lign. efter salg og overdragelse. Dette byder på særdeles gode muligheder for en ny ejer – anden virksomhed eller ejerleder – for at fortsætte den gode drift og vækste virksomheden yderligere.

Foretrukken køber/investorprofil:

En oplagt køber, er en ny ejerleder med branche- og driftsmæssige erfaring samt forretningsmæssig tæft. Mulighederne for at indtræde i og videreudvikle virksomheden er rigtig gode for den rette person.

Ligeledes vil virksomheden umiddelbart kunne indgå i samspil med anden relevant virksomhed, hvor oplagte synergier kan høstes samtidig med der tilføres køber en solid træindustriel produktion med mulighed for at lægge egenproduktion ind samt udnytte kompetencer og kapacitet.

Selskabet sælges som selskabssalg. Køber må forvente at stille kontant købesum og indtræde i selskabets finansiering. Al henvendelse til Mogens Bjerre/NYCO på 2212 9200 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

NYCO sag nr. 230901

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så os på +45 7311 1212