Cookie test

Mogens Bjerre


 

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 7311 1212

Mobil: +45 2212 9200

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontor: Helgolandsgade 42 - DK 6700 Esbjerg

Download vCard

Mogens har en bred faglig og praktisk baggrund inden for produktion, markedsføring, salg og eksport, finansiering og en solid ledelsesbaggrund som direktør og i bestyrelser.

Mogens etablerede i 2009 NYCO, som hurtigt blev specialiseret indenfor salg af industri- og produktionsvirksomheder. Mogens har siden 2009 gennemført værdiansættelse, salg, ejer- og generationsskifte af især industri- og produktionsvirksomheder samt også virksomheder indenfor entreprise, transport og industriel service og handel. 

En erfaren samarbejdspartner
Du kan trække på Mogens' personlige praktiske erfaringer fra:
•    Værdiansættelse af virksomheder
•    Salg, ejer- og generationsskifte af virksomheder
•    Markedsføring og salg
•    Finansiering, kapitalfrembringelse og investering
•    Internationalisering og eksport
•    Produktion, montage og service
•    Direktions- og bestyrelsesarbejde

Baggrund:
Mogens begyndte sin karriere som smed og montør, men har siden arbejdet med både salg og ledelse – i udlandet såvel som herhjemme. I 2009 stiftede han NYCO med speciale i formidling og rådgivning af virksomheder.

Mogens har desuden været leder og siddet som medlem af direktioner og bestyrelser (bl.a. som formand) i små og mellemstore virksomheder, børsnoterede og internationale virksomheder samt bankvirksomhed.

Sideløbende med aktiviteterne i NYCO driver Mogens ViMo, som producerer nordmannsgraner. Fritiden tilbringes med med en tur i træningscenteret, på fodboldstadions, i teateret, til koncert eller opera sammen med familie og venner.