Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

 

Rådgivnings- og miljøvirksomhed med stærkt brand.

Rådgiver indenfor miljøområdet med et stærkt brand og stor kundeloyalitet sælges.

Unik mulighed for en dygtig og forretningsorienteret person med interesse for god rådgivning og forretningsudvikling - miljøfaglig baggrund er ikke et must!
Virksomheder indenfor beslægtet område kan profitere ved erhvervelse af kompetencer, produkter og løbende fast omsætning samt adgang til nye kunder.

Virksomheden udmærker sig ved en stor andel af fast løbende forretning indenfor gennemprøvede og efterspurgte ydelser/koncepter til kunderne. Der er identificeret og kvalificeret yderligere betydelige vækstmuligheder for virksomheden.

Kunderne er primært offentlige og udvalgte private virksomheder. Der er en meget høj loyalitet blandt kunderne, hvor virksomheden nyder stor anerkendelse for sine kompetencer og service indenfor sit speciale.

Medarbejderne er erfarne og kompetente med høj grad af selvstændighed. Sælger tilbyder optimal mulighed for overdragelse og videreførelse.

Mulig køber:

En person med forretningsmæssig tæft vil have overordentlig gode muligheder for at lede og vækste virksomheden. Der fordres forretningsmæssige kompetencer, gerne erfaring med forretningsudvikling og vækst samt god ledelse. En miljøfaglig baggrund er ikke påkrævet.

For en virksomhed indenfor f.eks. rådgivning, som kan se et perspektiv i at få tilført nye produkter, kompetencer og kunder (særligt kommunale) er her en oplagt mulighed for at erhverve et attraktiv virksomhed.

Mogens Bjerre, NYCO, er på telefon 2212 9200 gerne til rådighed for en nærmere drøftelse af sagen.
Sags nr. 231001.

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så os på +45 7311 1212