Cookie test

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 7311 1212

Mobil: +45 6171 3104

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontor: Lindholm Havnevej 27, 5800 Nyborg

Mikael har en stor praktisk erfaring fra investerings- og erhvervsbank, finansiering, kapitalrejsning, turn around, energi, IT, teknologi samt samt en solid ledelsesbaggrund som direktør og i bestyrelser.

Mikael kan bidrage med yderst kvalificeret rådgivning omkring salgsmodning, ejer- og generationsskifte, finansiering og turn around - områder Mikael indgående har arbejdet med de seneste år. Endvidere indgår Mikael i bestyrelsesarbejde i kortere eller længere perioder, eksempelvis som en del af forberedelse til generationsskifte og salg.

En samarbejdspartner med solid lederbaggrund:
Du kan trække på Mikael´s personlige praktiske erfaringer fra:
•    Ejer- og generationsskifte af virksomheder
•    Salgsmodning af virksomheder
•    Finansiering og kapitalrejsning
•    Finansiel struktur, finansieringsvilkår og bankforhandling
•    Turn Around og kriseledelse
•    Bundlinje optimering
•    Direktions- og bestyrelsesarbejde

Baggrund:
Mikael startede sin karriere indenfor bankdrift med erhvervsrådgivning, inverteringsrådgiver og i direktion efterfulgt af opstart og direktion i en energihandelsvirksomhed. Den videre karriere har budt på salg af komplekse IT risikostyringsprodukter, rådgivning og kapitalrejsning for vækstvirksomheder.

Senest kommer Mikael fra en stilling som konsulentchef i en industriel brancheorganisation, hvor han udover ledelsesopgaven personligt har varetaget rådgivning af medlemsvirksomhederne indenfor finansiering, salgsmodning samt ejer- og generationsskifte. Mikael har således stor erfaring med salgsforberedelse og salg af industri,- teknologi- og IT virksomheder.

Mikael er endvidere aktiv i erhvervsbestyrelser og Advisory Board, hvor han udover faglig viden og erfaringer bidrager med Good Governance fra sin bestyrelsesuddannelse.

I fritiden er Mikael engageret i frivillig- og organisationsarbejde i bestyrelse og som aktiv leder. Herudover sætter han stor pris på en sommertur i sin vintage BMW Z3 M serie roadster.