Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

Virksomheder udbudt til salg - har du spørgsmål, så kontakt os på +45 7311 1212

Medical Devices - vækstvirksomhed med egenproduktion, flytbar og skalerbar!

For købere med kompetencer og erfaring fra det nationale og internationale marked for Medical Devices, er her en unik mulighed for at købe en attraktiv vækstvirksomhed.

Virksomheden er et mindre ejerledet selskab, som er specialiseret indenfor udvikling, produktion og distribution af klasse I udstyr og forbrugsstoffer til brug ved behandling af kritisk syge. Der er en komplet produktlinje med supplerende forbrugsstoffer.

Markedet er globalt og virksomheden forestår dels salg direkte og dels via distributører. Der nyligt indgået samarbejde med en globalt markedsledende OEM-producent og yderligere indledt dialog med en anden OEM-producent.

Der er et uudnyttet potentiale for virksomheden og dens produkter og virksomheden udbydes til salg til en køber, som kan tilføre virksomheden fornøden kompetence og erfaring til at vækste og skalere virksomheden.

Sælger er sig sin betydning for virksomheden bevidst. Derfor er han beredt på at være tilknyttet virksomheden efter endt overdragelse. For selve overdragelsen forventes en proces på indtil et års tid.

Køberprofil:

Køber til denne virksomhed kan være en ny kvalificeret ejerleder, investor eller anden beslægtet virksomhed.

Foruden fornøden økonomi til køb, har køber også kompetencer indenfor ledelse, markedsføring og salg samt erfaring med skalering af en vækstvirksomhed, gerne indenfor medico- eller hjælpemiddelbranchen.

Virksomheden udbydes til købere, som efter grundig præsentation og møde med sælger, kan præstere et motiveret og kvalificeret bud på køb og overtagelse af virksomheden.

NYCO har tilrettelagt en struktureret proces for præsentation, møder og salg af selskabet.

NYCO sagsnr. 200201

Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104 for nærmere omkring virksomheden og købsproces.

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så os på +45 7311 1212