Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

Virksomheder udbudt til salg - har du spørgsmål, så kontakt os på +45 7311 1212

Under salg - spærret !.

Fremstillingsindustri med egne produkter og specialicerede leverancer

Velindtjenende fremstillingsindustri med leverance af egne produkter til bl.a. sundhedssektoren og specialiserede leverancer til andre industrivirksomheder.

Egenproduktion har et stærkt brand, høj funktionalitet, god kvalitet og byder på gode vækst- og eksportmuligheder. Der leveres på eksport- og hjemmemarkeder med en god spredning på kunderne.

Til en række andre virksomheder leveres der løsninger, produkter og komponenter, hvor virksomheden ofte har medvirket ved udvikling. Der forarbejdes emner i forskellige metaller, 3D-print samt i særlige eksklusive materialer, hvor der over en længere årrække er oparbejdet særlig erfaring og kompetence.

Der er en effektiv og flad organisation samt et velinvesteret, alsidigt og up to date produktionsapparat. Virksomheden har forskellige certificeringer og der er en høj grad af systematik og struktur.

Vækstmulighederne ligger bl.a. i at udvikle de eksisterende kunder og styrke markedsindsatsen på især egne produkter.

Virksomhedens salg sker som led i et ønske om rettidig at generationsskifte og dermed sikre virksomhedens fremtid. Sælger er fremadrettet gerne til rådighed i driften med sine kompetencer indenfor produktudvikling, teknologi etc. Den rette køber har således optimal mulighed for overtagelse og videre drift at virksomheden.

Køberprofil:

En køber kan have forskellig baggrund og bl.a. findes indenfor:

Dygtig industrimand, med ledelseskompetencer og forretningsforståelse, som kan drive, udvikle og vækste virksomheden.

Finansiel investor med industriel kompetence og erfaring fra vækstvirksomheder i samarbejde med en med en fagperson (MBI)

Industri- og produktionsvirksomhed med strategi for vækst og udvikling ved opkøb

Virksomheden sælges som et selskabssalg med overdragelse af kapitalandelene. NYCO er, efter aftale med sælger, til rådighed omkring vejledning i relation til finansiering for køber.
Prospekt forelægges potentielle købere ved personligt møde efter nærmere aftale.

Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104 for nærmere omkring virksomheden.

 

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så os på +45 7311 1212