Cookie test

PRISSÆTNING OG SALGSMODNING

VÆRDIANSÆTTELSE er et af de områder, hvor vi ofte hjælper vore kunder.  Vi anvender anerkendte metoder, samt benchmark mod Værdiansættelse.pngbranchen. Vi har føling med markedet og hvad der rører sig der.

NYCO har flere års erfaring med køb og salg af virksomheder, hvor værdiansættelse naturlig indgår.

Du kan læse mere om metoder under Lultipler, Discounted Cash Flow og Aktiver.

ANALYSE af virksomheder i relation til forbereddelse og gennemførelse af et salg kræver indsigt og erfaring.     Vi har p baggrund af egne erfaringer siden 2009 løbende udviklet en grundig 360⁰ analyse af virksomheden og dens stand. Under NYCO 360⁰ analyse kan du læse mere om analysen.

SALGSMODNING er en god investering, da virksomheden med konkrete anvisninger til salgs- og værdifremmende indsatser kan fremme succesraten for et salg og ikke mindst optimere værdi og provenu.       Læs mere herom under Salgsmodning og også under Cases.

SALG af virksomheder er ofte en tillidssag. Vi er siden 2009 betroet salg af folks livsværk og har især erfaring med fremstillingsindustri, teknologivirksomheder og BtB entreprise- og servicevirksomheder.

Vi har et netværk af potentielle købere indenfor industri, ny ejerleder og investorer. Blandt investorerne tæller industrifonde og industrielle investeringsselskaber.

Du kan læse mere om salg og processer under Salg af virksomhed.  

Har du spørgsmål eller behov for yderligere, så er du altid velkommen til at kontakte Mikael Tipsmark på 6171 3104 eller Mogens Bjerre på 2212 9200.

Overvejer du salg eller generationsskifte, så ring til Mikael Tipsmark eller Mogens Bjerre på +45 7311 1212