Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

 

Sag: 220930

Metalindustri med solid indtjening og en rigtig god up to date maskinpark

Virksomheden er en industrivirksomhed, som levere løsninger til industrien og byggeindustri. Der er en god organisation med konstruktion og projektledelse samt dygtige faglærte.

Her er tale om en meget veldrevet virksomhed, som har haft en fin vækst de senere år. Indtjeningen er rigtig god og der er potentiale for yderligere vækst. Virksomheden er beliggende i fine nyere lokaler med en rigtig god og alsidig maskinpark.

Virksomheden er til salg, som selskabssalg hvor sælger er indstillet på en lang overdragelse hvis nødvendig for køber.

Der foreligger prospekt og regnskabsmateriale, som efter NDA gerne præsenteres ved møde.

En mulig køber kan være:

En køber kan være en anden industri med fokus på vækst ved opkøb og samtidig synergier indenfor metal, en investor sammen med den rette medejer (MBI) til at lede og udvikle virksomheden yderligere. Der er et yderliger vækstpotentiale i markedet og fundamentet i form af maskiner og produktionsudstyr er på plads.

En ny ejer kan foruden fornøden kapital til køb bidrage med strategi, bestyrelse og netværk, så de flotte resultater kan følges op og der genereres yderligere vækst og udvikling.

Al henvendelse vedr. sagen til Mogens Bjerre/NYCO på 2212 9200 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så os på +45 7311 1212