Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

Virksomheder udbudt til salg - har du spørgsmål, så kontakt os på +45 7311 1212

Flytbart mindre handelshus sælges - ideel til iværksætter eller beslægtet virksomhed.

Søger du en interessant nichevirksomhed, som uden store investeringer kan drives fra ”hjemmearbejdspladsen” eller ønsker du at komplementere din eksisterende handelsvirksomhed med yderligere et forretningsben? Her er muligheden for at købe en flytbar virksomhed med potentiale for en person eller virksomhed med gode færdigheder indenfor SoME markedsføring.

Virksomheden, der er beliggende i Region Midtjylland, er et mindre og særdeles spændende handelshus indenfor en spændende niche, med samhandelsaftaler med de væsentligste spillere i markedet, herunder klassiske retailere såvel som onlinere. Der forhandles forskellige produkter baseret på faste agenturer fra udvalgte leverandører af løsninger af høj kvalitet. Kunderne er andre virksomheder som hovedsageligt betjenes online.

NYCO udbyder denne virksomhed til salg på vegne af sælger, som tidligt i forløbet involveres i salget. Et køb fordrer kontant køb af goodwill og immaterielle rettigheder samt overtagelse af kurant varelager opgjort til netto kostpris på lager.

Køberprofil:

For en ny ejerleder vil mulighederne bl.a. ligge indenfor at fortsætte den gode drift samt styrke markedsindsatsen, herunder at markedsføre produkterne yderligere via de sociale medier. Virksomheden byder byder på optimal fleksibilitet i sit arbejdsliv, da driften kan varetages som ”hjemmearbejde” med lager og ekspedition eksternt.

Virksomheden er idel for en anden virksomhed, som ønsker at udvide produktsortiment og kundekreds samt øge omsætningen og indtjeningen, idet det vil være muligt at udnytte en række synergier ved en sammenlægning. Særligt vil en virksomhed med kompetencer og erfaring indenfor salg, SoMe, service og forhandling kunne gøre sig gældende.

Køber må forvente at stille kontant købesum og indtræde i selskabets finansiering.

NYCO sagsnr. 210806

Kontakt Mogens Bjerre på 2212 9200 eller Mikael Tipsmark på 6171 3104 for nærmere omkring virksomheden.

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så os på +45 7311 1212