Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

Virksomheder udbudt til salg - har du spørgsmål, så kontakt os på +45 7311 1212

Sag: 211101

Flytbar ordreproducerende elektronikproducent med stor ordrevolumen

Leverandør af kundespecifik elektronik sælges. Virksomheden, der er meget velindtjenende, er et attraktivt køb for en fagmand eller beslægtet virksomhed indenfor branchen. Der er gode muligheder for vækst og synergier ved at bygge videre på den eksisterende forretning. Virksomheden er flytbar til beslægtet industri.

Her er tale om en mindre virksomhed med gode faste medarbejder, en bred og alsidig kundekreds med særdeles gode muligheder for vækst og videreudvikling. Kendetegnende for virksomheden er, at den har gode stabile relationer til kunderne og grundlæggende arbejder med faste ordre.

Virksomheden leverer print og i mindre omfang færdige enheder. Produktionen foregår fleksibelt og effektivt i lejede lokaler på egne maskiner og udstyr.

Sælger er beredt til en hurtig operationel overdragelse i en nærmere aftalt periode efter Closing. Ligeledes giver sælger vanlige garantier (SKAT, medarbejderkrav, og garanti) før Closing samt konkurrenceklausul for en årrække efter Closingdag.

For en beslægtet virksomhed (industriel køber) vil der være en oplagt mulighed for at udvide kundekreds samt produkt- og ydelsesprogram med synergier indenfor prototyper, 0-serie og korte serier. Dette matcher rigtig godt behovene i typisk dansk fremstillingsindustri. Virksomheden er flytbar til beslægtet industri.

For en ny ejerlede vil der være overordentlig gode vækstmuligheder ved en udvidelse af organisation og kapacitet samt at styrke markedsindsatsen.

Selskabet sælges som kontant selskabssalg. Efter aftale med sælger kan NYCO bistå køber med sparring og vejledning omkring finansiering.

Kontakt Mogens Bjerre direkte på 2212 9200 vedr. NYCO sag nr. 211101

 

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så os på +45 7311 1212