Cookie test

VIRKSOMHEDER TIL SALG

 

Sag: 220215

Ikke konjukturfølsom leverandør af betonløsninger

En særdeles velindtjenende specialist inden for betonløsninger til byggeprojekter i Danmark er nu til salg. Virksomheden har en imponerende ordrebog og leverer solide resultater, som en ny ejer kan drage fordel af.


Virksomheden har specialiseret sig inden for fundament- og garageprojekter til store byggeprojekter. Deres fokus på kvalitet, sikkerhed og service har resulteret i et rigtigt stærkt omdømme blandt bygherrer i hele Danmark.


Kundebase består hovedsageligt af store faste kunder, og man deltager i både åbne og lukkede udbudsprocesser. Deltager ikke i offentlige licitationer eller i byggeri af enfamiliehuse. Man har opbygget langvarige relationer på markedet gennem mange år, og virksomheden er velkendt af de store aktører.


En solid stab af faste mangeårigt ansatte udgør grundstammen i virksomheden, hvor man har faste indlejede ansatte tilknyttet ved spidsbelastninger. Virksomheden er stærkt understøttet af en erfaren mellemlederstab, der effektivt styrer driften, som udgør rygraden i virksomheden. Man udfører opgaver i hele landet, og placeringen virksomheden er ikke afgørende, da virksomheden let kan flyttes til en ny adresse.


Salget af virksomheden er en del af det planlagte generationsskifte, hvor sælger vil være til rådighed for overdragelsen i overensstemmelse med køberens behov.


Tilbyder virksomheden til salg på meget attraktive vilkår.

Køberprofil

Vi søger en anden virksomhed i branchen, der kan drage fordel af højt specialiserede kompetencer inden for fundamentprojekter. Dette omfatter adgang til kunder og et marked med en pålidelig indtjening, samt en fyldt ordrebog og yderligere vækstpotentiale.Som købervirksomhed skal du være forberedt på at bringe egne ressourcer til strategisk ledelse, administration og kunderelation, ud over økonomien til køb og drift af virksomheden.


En ny ejerleder vil kunne få en flyvende start med en solid overdragelse, dygtigt personale og en sund ordrebog. Der er også betydelige muligheder for at udvikle organisationen og drift yderligere samt at styrke markedsføring med henblik på yderligere vækst. Ud over ledelseserfaring og økonomiske midler til at købe og drive virksomheden, bør en ny ejerleder have kompetencer inden for kalkulation, tilbudsgivning og kontrakthåndtering inden for byggeindustrien.


Kontakt os gerne for yderligere oplysninger og en samtale om denne spændende mulighed for at erhverve en veletableret og indtjenende virksomhed inden for byggebranchen, som også er robust og mindre følsom over for konjunktur udsving.

 Selskabet sælges som kontant selskabssalg. Efter aftale med sælger kan NYCO bistå køber med sparring og vejledning omkring finansiering.

Kontakt Mikael Tipsmark direkte på 6171 3104 for yderligere information omkring virksomheden.

 

Søger du efter noget andet?

Fandt du ikke hvad du søgte, så os på +45 7311 1212