Cookie test

Virksomhedssalg

Salg af virksomhed

Vælger du NYCO skal stå for salget af din virksomhed, så vælger du samtidig et enkelt og effektivt salgskoncept, der er baseret på mange års erfaring med salg af virksomheder.

Du kan desuden regne med et grundigt forarbejde, en effektiv markedsføring, en offensiv salgsindsats og en tryg overdragelse.

Alle priser er faste og med helt klare vilkår:
•    Markedsføringsbidraget betaler du ved samarbejdets start.
•    Honoraret betaler du, når salget er gennemført. Prisen er fast, og den aftaler vi naturligvis på forhånd.

Sådan foregår et aktivt virksomhedssalg hos NYCO – fra start til solgt

1. Salgsklar
Din virksomhed gøres klar til salg. Det indebærer en grundig afklaring omkring, hvilken salgsmodel der er mest fordelagtig i dit tilfælde. Og selvfølgelig prissætning af din virksomhed.

2. Prospekt og salgsmateriale
NYCO udarbejder prospektet og det nødvendige markedsføringsmateriale på din virksomhed.
 
3. Udbud og forhandling
Annoncering i medier, på internettet og via NYCOs ekstensive netværk. Og når en potentiel køber melder sig på banen, indledes en offensiv salgsindsats.

Det første skridt er et personligt møde mellem NYCO og den potentielle køber, som indgår en hemmeligholdelsesaftale. Først herefter fremlægges prospektet.

NYCO forhandler på dine vegne og holder aktivt salgsprocessen i gang. Du er naturligvis involveret i forhandlinger og møder undervejs.

4. Salg og overdragelse
I den afsluttende fase involveres advokater, revisorer og andre relevante partnere. Og når alt papirarbejdet er på plads, overdrager du officielt virksomheden til den nye ejer.

Du kan læse mere i "Salg af virksomhed" under Værd at vide eller kontakte Mogens Bjerre på 2212 9200 for en nærmere drøftelse og møde om netop din virksomhed.