Cookie test

CASES

UB-let, vejle A/S solgt af en kreds af investorer til direktør Jacob Gerdes, som selv tidligere har været ejerleder og iøvrigt kommer med solid erfaring fra industrien. NYCO varetog salget for sælgerne.

UB-let er grundlagt i 1967 med fokus på at udvikle og producere hjælpemidler til handicappede og gangbesværede. I dag er udvikling og produktion rettet imod industrien og udvalgte handicap segmenter - El Hockey. Til industrien udvikles og leveres der en lang række afel-drevet  udstyr og logistikløsninger til produktionsindustri, sygehus- og plejesektoren, kirker, kommuner, institutioner osv.

Virksomhedens store kompetence indenfor at forene el-drevet trækkraft med ergonomiske og miljøvenlige løsninger er unik. Fokus er i høj grad at afhjælpe arbejdsmiljø-problematikker samt en effektiv og rationel drift.

Køber Jacob Gerdes har med erhvervelsen af UB-let planlagt en forstærket indsats på design og prouktudvikling, produktion, salg og internationalisering. Der forventes en fortsat positiv udvikling i selskabet med stigende vækst og eksport.

Siden overtagelsen er vækst og omsætning gået op og senest har virksomheden gennemgået en betydelig ændring med bl.a skift af navn til IMMO A/S med det klare mål, at sikre mennesker og virksomheders frie bevægelighed. Se mere på https://immodenmark.dk/

Efter salget har NYCO modtaget følgende omkring købsoplevelsen fra køber Jacob Gerdes:

Jeg har i forbindelse med købet af virksomheden UB-Let Vejle A/S haft et samarbejde med NYCO virksomhedsmæglere, Mogens Bjerre.
Det var et konstruktivt forløb, hvor man som køber kan mærke, at NYCO kan balancere mellem forventninger og fakta. Det betyder også, at min oplevelse var, at NYCO forstår at sætte sig ind i den verden virksomheden var i, og hvilken fremtid den havde behov for, for i sidste ende at forhandle handlen på plads. NYCO er en god partner til akkvisition af virksomheder, som jeg kan anbefale.
 
Jacob Gerdes, MBA
CEO, IMMO A/S

 

Nedenfor eksempel på produkter , hhv. El-Hockeystol og en trækstangsdozer – foto UB-let

 

El-Hockeystol                                                                                                       

         

Trækstangsdozer