Cookie test

CASES

Grimstrup Maskinforretning ApS solgt til erfaren industrimand og leder, Niels Vestergaard, som dermed realiserer en længerevarende plan om at sidde for borenden i egen virksomhed. Niels Vestergaard kommer med solid national og international erfaring som ingeniør og leder til Grimstrup. NYCO varetog salget for sælger.

Grimstrup producerer udstyr til aquakultur og vandbehandling. Virksomheden har i mere end 35 år leveret innovative og unikke løsninger til dambrug og forbedring af vandmiljø i ind- og udland.

Grimstrup Maskinforretning er kendt som en yderst kompetent og pålidelig leverandør af såvel enkelt løsninger og komplette anlæg. Eksempelvis har Grimstrup leveret et stort antal modeldambrug (moderne recirkulerende og miljøvenlige produktion) til førende dambrug.

Grimstrup Maskinforretning, der i flere generationer har været i familien Højrups ejerskab, er solgt til Niels Vestergaard. For Niels er det en gammel drøm og at blive selvstændig i en produktionsvirksomhed med egne produkter og et yderligere potentiale, som med købet går i opfyldelse.