Cookie test

CASES

Freiberg Grusgrave A/S solgt til Colas A/S

 

Freiberg Gruppen har solgt deres aktiviteter indenfor råstofindvinding til den danske del af det internationale selskab Colas. I forbindelse med handlen har parterne udsendt følgende:

Som en del af aftalen, der er gennemført 2. oktober 2023, overtager Colas Danmark AS Freiberg Grusgrave A/S’ aktiviteter i to grusgrave i Uge og Rødekro inklusive kontor og værksted, materiel, kundeportefølje og 14 medarbejdere, som fortsætter deres arbejde i grusgravene.

På ledelsesområdet er det planen, at direktør Helmut Callesen fortsætter som salgschef for Colas’ grusgrave i Danmark i tæt samarbejde og med reference til Colas’ grusgravschef, Niels Fosgrau.

Efter overdragelsen fortsætter driften af grusgravene i Uge og Rødekro uændret under Colas’ ledelse. Grusgravene skifter dog navn til Colas – Freiberg Grusgrave A/S.

Overtagelsen af Freiberg Grusgrave A/S ligger godt i tråd med Colas’ ønske om at positionere sig i det sønderjyske, og grusgravene er det helt rigtige supplement til Colas’ øvrige grusgravsaktiviteter.

NYCO M&A medvirkede som rådgiver for Freiberg Gruppen ved salget. Yderligere invormation ved henvendelse til Mogens Bjerre, NYCO M&A, på 2212 9200.