Cookie test

CASES

BabyEngros solgt til branchemand og investor med henblik på at udvikle og vækste virksomheden. NYCO varetog salget for sælger.

BabyEngros importerer og forhandler unikke, eksklusive produkter fra førende europæiske leveandører til gravide og baby familier.Produkterne er unikke kvalitetsprodukter fra højt profilerede og anerkendte leverandører/brands.

Kunderne er førende detailbutikker og detailkæder in ind- og udland. Virksomheden er kendt for et godt og udviklende samarbejde med sundhedssektoren, herunder jordemødre, sundhedsplejersker, kiropraktorer, ergoterapeuter m.m.

 Efter salget har NYCO modtaget følgende omkring salgsoplevelsen fra sælger Lone Schramm:

"At sælge sin virksomhed er en stor beslutning og en længere proces. Jeg har tidligere solgt mindre virksomheder eller dele deraf på egen hånd. Det var et omfattende arbejde.
 
Jeg valgte derfor meget tidligt i forløbet at sondere terrænet for virksomhedsmæglere. Efter flere år som ejerleder og ansvarlig for salget, er jeg meget bevidst om, at kemi er ligeså vigtig som papir. Jeg var derfor ikke  i tvivl efter mit først møde med Mogens Bjerre hos Nyco. Mogens er en meget troværdig og ærlig person.
 
Vi havde en god dialog omkring værdiansættelsen af virksomheden, processen og ansvarsfordelingen i forløbet. Mogens har meget stor erfaring med salg af forskellige virksomheder til varierede kundegrupper, så han kunne bidrage med relevant sparring. Samtidig var han villig til at prøve nye tiltag, som feks annoncering i andre medier end han tidligere havde prøvet.
 
Mogens varetog den første screening af interesserede køber. Dette var guld værd. Det sparede os rigtig megen tid og vi undgik at give evt konkurrenter og andre ”snusere” for mange informationer. Han sørgede for at alle de formelle dokumenter var i orden og blev underskrevet, inden vi tog de første indledende møder.
 
Vi havde en del interesserede købere, men Mogens var meget fair overfor dem ved kun at gå i dialog med én af gangen. Mogens kommunikerede ofte (nogen gange dagligt) med mig og evt købere og hele tiden med klar forventningsafstemning til begge partnere. Det var vigtigt for mig, at Mogens hele tiden var opdateret om de dialoger, som køber og jeg havde med kunder og leverandører i forløbet.
 
Selv efter salget har han fulgt op på sagen og sørget for at alt var i orden for begge partere.
 
Jeg kan kun give Nyco, Mogens mine allerbedste anbefalinger. Og vil til enhver tid anbefaler alle virksomhedsejere, der påtænker at sælge at vælge en professionel virksomhedsmægler med erfaring. Mogens er alle pengene værd!"

Lone Schramm